info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Egyiptom aktuális információk

Ön is imádja Egyiptomot? Akkor megnyugodhat: az egyiptomi Vörös-tenger partján lévő üdülőhelyek biztonságosak. Csodálatos tenger, gyönyörűek a hotelek és kiváló az ár-érték arány. Fedezze fel Egyiptomot!
 1. Személyes tapasztalataink

  A mi személyes tapasztalatunk mellett szól több ezer utasunk, akik az elmúlt 14 évben felfedezték az országot. Rengeteg a visszajáró utazó, hiszen egyből szerelmesek lesznek a piramisok országába. Hetente három-öt teljesen teli gép indul Egyiptomba csak Budapestről, és az összes utas élményekkel telve, sértetlenül tér haza. Utazzon Ön is bátran! 

  Olvassa el a Külügyminisztérium állásfoglalását a www.konzuliszolgalat.kormany.hu/afrika?egyiptom oldalon, miszerint nyugodt szívvel utazhatunk Egyiptomba.

  A Külügyminisztérium ajánlását mi is alá tudjuk támasztani, hiszen két évtizede minden évben több hetet töltünk az országban és eddig mindig a legnagyobb nyugalmat tapasztaltuk a nyaralóhelyeken. Az egyiptomi emberek ugyanolyan békések és jókedvűek, mint mi. Sőt! Éppen ezért szeretünk Egyiptomba utazni.
 2. Elérhetőségeink

  Elérhetőségeink a szokásosak. Keressen minket bizalommal!
  • Interneten: https://www.divehardtours.com
  • Telefonon: (1) 785 8492, (20) 669 0297 vagy (30) 547 1208.
  • Személyesen: 1133 Budapest, Hegedűs Gyula u. 91. 
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.