info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Válassza ki utazását!

  1. Módosítom
  2. éjszaka
    Módosítom
  3. Módosítom
Sajnáljuk, de jelenleg nincs ide utazás.
Válasszon másik ajánlatból!
images/galeria/u/2019/london-majus-1-utazas-1.jpg

Anglia London Május 1. utazás last minute utak olcsó akciós üdülés nyaralás.

Travel information (red box)

Elhelyezés

*** hotel

Ellátás


- 4 alkalommal angol reggeli

- Fakultatív vacsora lehetőség 4 alkalommal: 36 900 Ft

Idegenvezetés

Magyar nyelvű idegenvezető az út során végig

Külön fizetendő


- Reptéri és egyéb illeték: 34 900 Ft

- Transzfer városnézéssel: 16 900 Ft

- Egyágyas felár: 50 000 Ft

Választható programok

(min. 14 fő) Temze hajós városnézés magyar idegenvezetővel (felnőtt) (min. 10 fő): 5 900 Ft Temze hajós városnézés magyar idegenvezetővel (gyerek 15 éves korig) (min. 10 fő): 4 900 Ft Egész napos Dél-Anglia program (min. 14 fő): Oxford - Stonehenge - Salisbury: 23 900 Ft Oxford - Stonehenge - Salisbury: 21 900 Ft (15 éves korig) Oxford - Stonehenge - Salisbury: 22 900 Ft (Senior- 60 éves kor felett)

Utazás


- Wizzair menetrend szerinti járatával. Indulás az első járattal. Érkezés az utolsóval.

- Reptéri transzferek, valamint fakultatív buszos programok légkondicionált busszal
- Városi közlekedés jegy/ bérlet használatával (helyszínen fizetendő)
POGGYÁSZKAPACITÁS: utasonként 1db kézipoggyász (40x30x20 cm) és 1db maximum 10 kg-os feladott poggyász. (Ez minden utasunk részére benne van a befizetett út árában, külön már nem kell fizetni érte!
Lehetőség van a 10 kg-os feladott poggyász helyett nagyobb, 20 kg-os poggyász vásárlására (felár ellenében). Akik megvásárolják a 20 kg-os bőröndöt, azok a 10 kg-os poggyászt már nem vihetik magukkal.
Amennyiben a 10 kg-os poggyász mellé, pluszban szeretnének egy másik, 20 kg-os bőröndöt is magukkal vinni, abban az esetben meg kell vásárolni a Wizz Priority szolgáltatást is! (A 10 kg-os és a 20 kg-os poggyász együtt csak Wizz Priority szolgáltatás vásárlásával vihető!)
Wizz Priority azaz az Elsőbbségi szolgáltatást megvásároló utasok vihetik fel az utastérbe az ingyenes kézipoggyászt (40x30x20 cm) illetve egy fedélzeti, 10 kg-os kézipoggyászt, amelynek mérete ebben az esetben legfeljebb 55 × 40 × 23 cm lehet (amennyiben a működési korlátozások ezt lehetővé teszik) .
Az alábbi tárgyakat ingyenesen lehet a fedélzetre vinni:
- kabát v. takaról
- mobiltelefon
- olvasnivaló az útra
- 2 év alatti gyermek esetén bébiétel az útra, összehajtható babakocsi v. kis méretű bölcső
- testi fogyatékosság esetén 1 pár mankó
MEGJEGYZÉS! Csoportos utazás estén azon utasoknak akik Elsőbbségi beszállást vásároltak ugyan úgy meg kell várniuk a többi utas társukat is, amíg az Ő poggyászuk megérkezik. A csoportot a Wizz Air által előre meghatározott helyekre az adottút szervezője ülteti be, gondosan ügyelve arra, hogy lehetőség szerint az együtt utazók egymás mellett üljenek a gépen, így az elsők közötti felszállásnak sincs nagy jelentősége.
Mindezekből adódóan csoportos utazás esetén az Elsőbbségi beszállás előnyei nagy részt elvesznek!

Program

A VÁRHATÓ PROGRAM:

1. nap

Kora reggel repülés Luton reptérre. Érkezés után buszos városnézés: Buckingham Palace, Royal Albert Hall és Memorial Harrod’s, Marble Arch, Hyde és St. James’s parkok: strand és a bírósági negyed: London és Tower-hídak). A programot követően transzfer a szállodába. A szállás elfoglalása után indul a vezetett gyalogos városnézés (tömegközlekedési eszközök segítségével) London kormányzati és Westminster negyedeiben. Westminster Abbey, Parlament a híres Big Ben-nel (a Westmins­ter hídról is a Temzével); Whitehall, Trafalgar Square (Nelson emlékmű), Színházak negyede. St. James’s Park és Palota (kívülről), Buckingham Palace (kívülről), Green Park.

2. nap

A Tower és City városrészek megismerése idegenvezetőnkkel gyalogosan, (tömegközlekedési eszközök segítségével): Tower középkori erődje (koronázási ékszerek, vármúzeum, udvarok).
Majd délután fakultatív hajós városnézés a Temzén. Temze parti séta Tower hídon át, majd a déli parti díszsétányon Shakespeare Globe színházáig. Kora esti séta a Picadilly Circus mentén a híres Sohoban és az elegáns Regent Street-en.

3. nap

Szabadidő, múzeumlátogatás vagy alternatívaként: Királyi Botanikus kert illetve Hampton Court megtekintése.

4. nap

Fakultatív egész napos buszos Dél-Anglia kirándulás - Stonehenge belépő az árban. Salisbury - párját ritkító gótikus székesegyház Anglia legmagasabb tornyával, történelmi városmag, Stonehenge – A Világörökség részét képező, titokzatos neolitikus kőoszlopok; Oxford – ismerkedés a híres egyetemi város ódon kollégiumaival, híres műemlékeivel, reneszánsz épületeivel.
Vagy tematikus szabadidő / múzeumlátogatási lehetőség (British múzeum, Victoria Albert múzeum, Tate modern (ingyenes), Madame Tussauds, London Eye).

5. nap

Szabadidő vagy további látnivalók megtekintése (pl. Windsori kastély-minimum 15 fő esetén. Jelentkezés a helyszínen az idegenvezetőnél. Belépő a helyszínen egyénileg fizetendő. Kb. 20 font / fő), majd menetrend szerint utazás haza az esti órákban, Budapestre.


*Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előre nem látható események miatt a meghirdetett programok módosulhatnak az idegenvezető legjobb belátása szerint.
Anglia, London utazás

Éves átlaghőmérséklet

Időjárás a mai napon és 6 napos előrejelzés

Anglia, London utazás
2020.10.25 - 2020.10.30

Vasárnap

enyhe eső

14°C

éjszaka: 11°C

délnyugati szél 1.7 km/h

páratartalom: 54%

Víz hőmérséklet

15°C

Hétfő

enyhe eső

12°C

éjszaka: 10°C

nyugat-délnyugati szél 1.7 km/h

páratartalom: 64%

Víz hőmérséklet

15°C

Kedd

közepes eső

11°C

éjszaka: 10°C

déli szél 1.6 km/h

páratartalom: 86%

Víz hőmérséklet

15°C

Szerda

enyhe eső

13°C

éjszaka: 10°C

nyugat-délnyugati szél 1.9 km/h

páratartalom: 52%

Víz hőmérséklet

15°C

Csütörtök

enyhe eső

14°C

éjszaka: 15°C

dél-délnyugati szél 1.9 km/h

páratartalom: 71%

Víz hőmérséklet

15°C

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.